Entradas
Jamón Ibérico de Bellota
Cured Iberian Bellota Ham
Queso de Oveja Curado
Cured Sheep’s Cheese
Croquetas de Calamares con Ali-Oli Negro
Homemade Croquettes made of Squids with Black Alioli-Sauce
Pimientos del Piquillo Rellenos de Bacalao y Gambas
Red grilled Peppers stuffed with Codfish and Prawns
Langostinos al Ajillo
Prawns in Garlic Sauce
Pulpo al Ajillo
Octopus in Garlic Sauce with Crispy Potato Straws
Arroz Salvaje con Langostinos
Wild Rice with Prawns
Gratinado de Verduras y Langostinos
Gratinated Prawns and Vegetables
Revuelto de Bacalao con Patatas Pajas
Scrambled Eggs with Codfish Served with Crispy Potato Straws
Cous-Cous de Pollo con Pasas y Nueces
Couscous with Chicken, Raisins and Walnuts
Patatas Bravas
Potato Wedges with Spicy Sauce
Patatas Ali-Oli
Potato Wedges with Creamy Garlic Sauce
Ensaladas
Ensalada Mixta con Atún
Mixed Salad with Tuna
Ensalada de Pimientos Asados con Rulo de Cabra Caramelizado
Salad of Roasted Red Pepper with Caramelized Goat Cheese
Ensalada de Salmón y Bacalao Ahumado con Vinagreta de Miel
Salad of Salmon, cured Codfish with Honey and Vinegar Dressing
Fritos Gaditanos
Calamares Fritos
Deep-Fried Squid Rings
Boquerones Fritos
Deep-Fried Anchovies
Tortillita de Camarones
Thin Fritters with Small Prawns
Puntillitas
Fried Baby Squids
Platos Vegetarianos
Espárragos Verdes a la Plancha con Lascas de Parmesano
Gegrillter, Grüner Spargel mit Flocken vom Parmesankäse
Grilled Green Asparagus with Parmesan Shavings
Parrillada de Verduras
Grilled Vegetables
Carpaccio de Calabacín con Aceite de Albahaca y Parmesano
Carpaccio of Zucchini with Basil Oil and Parmesan Shavings
Quinoa con Verduritas de Conil y Queso Fresco
Quinoa with Fresh Vegetables from Conil and Cream Cheese
Pescados
Lomitos de Lubina con Vinagreta de Pimientos del Piquillo y Pipas
Wolfsbarschfilets mit einer Vinaigrette aus Roten, Gegrillten und Eingelegten Paprika und Sonnenblumenkernen
Filets of Sea Bass with Red Peppers, Sunflower Seeds and Vinaigrette
Bacalao Gratinado con Ali Oli Suave
Gratinierter Kabeljau
Gratinated Codfish
Salmón a la Plancha
Gegrilltes Lachsfilet
Grilled Salmon Filet
Lomito de Dorada al Pesto con Tomate Seco y Piñones
Rückenfilet der Dorade an Pesto mit Getrockneten Tomaten und Pinienkernen
Gilthead Seabream Fillet with Pesto, dried Tomatoes and Pine Nuts
Carnes
Medallones de Solomillo de Cerdo al Chimichurri
Schweinemedaillons mit Argentinischer Chimichurri-Sauce
Medallions of Pork with Argentinian Chimichurri Sauce
Presa Ibérica
Filet vom Iberischen Schwein (Schulterstück)
Fillet of Iberian Pork (Chuck)
Para Niños y no tan Niños
Für die Kleinen · Kid`s Menu
Huevos Fritos con Papas y Jamón Ibérico
Spiegeleier mit Iberischem Schinken und Kartoffeln
Fried Eggs Iberian Ham and Potatoes
Flamenquines de Pablo
Crumbed meat rolls
Pechuga de Pollo a la Plancha
Gegrilltes Hähnchenbrustfilet
Grilled Fillet of Chicken Breast
Tortilla a la Francesa
Klassische Tortilla (Omelett)
Typical Tortilla (Omelette)
Carta de Vinos
Wine List · Weinkarte
Aperitivo · Appetizer · Vorspeise

Vermut Zarro
Vinos Generosos

Manzanilla La Gitana
Manzanilla de Sanlúcar

Amontillado 1822
D.O.Jerez-Xerez-Sherry
Vinos Blancos · White Wines · Weißweine

Vino Blanco
Recomendado

Tierra Blanca
Vino de la Tierra, Cádiz

Entrechuelos
Vino de la Tierra, Cádiz · Uva Chardonnay

Terralba
Vino de la Tierra, Cádiz

Picnic
D.O. Rueda. Uva Verdejo

Pazo Das Bruxas
Albariño · D.O. Rías Baixas

Castro do Coto
Ribeiro

Joaquín Rebolledo
Godello
Vinos Rosados · Rosé Wines · Roséweine

Gran Feudo
D.O. Navarra
Vinos Tintos · Red Wines · Rotweine

Vino Tinto
Recomendado

Hacienda Parrilla Alta
Vino de la Tierra, Cádiz

Entrechuelos Tinto Roble

Sancha Pérez
Vino de la Tierra, Cádiz · Conil de la Frontera

Rioja Vega Crianza
D.O. Rioja

Izadi Crianza
D.O. Rioja

Portia
D.O. Ribera Del Duero

Alta Ríos
D.O. Rioja · Crianza

Juan Gil Plata
Jumilla Uva Monastrel

Celeste
D.O. Ribera Del Duero · Crianza